< Dames recreanten 2 kampioen
28.04.2014 08:48 Leeftijd: 4 yrs
Categorie: Nieuws

Koninklijke onderscheiding Leo Willems


Tijdens de Algemene Leden Vergadering van

Set Up werd Leo Willems, i.v.m. zijn verdiensten voor het volleybalbal en voor

VC Set Up in het bijzonder, door burgemeester Kees van Rooij koninklijk onderscheiden en opgenomen als lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

Leo kreeg deze onderscheiding omdat hij sinds 1972 scheidsrechter is van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo). En vorig jaar augustus zijn 600ste wedstrijd heeft gefloten.

Maar ook binnen Set Up, waar hij vanaf 1978 lid is, heeft hij niet stil gezeten.

Op velerlei gebied was en is hij betrokken bij de scheidsrechters van Set Up, als coördinator,

scheidsrechterscursussen, begeleider en beoordelaar. Hij heeft alle bestuursfuncties gehad in de periode van 1995 – 2001. Hij is lid geweest van allerlei commissies en trainer/coach van zowel recreanten en de jeugd.

Kantinebeheerder van de oude gymzaal.

Ook bij de nevenactiviteiten van Set Up is

Leo altijd van de partij, daarbij denken we aan de potgrondactie, merlinpop, maar ook het carnavalsbal, sinterklaas en het kamp voor de jeugd. Je doet nooit tevergeefs een beroep op hem.

 

Een impressie van de uitreiking (een indruk-wekkende gebeurtenis) waar Leo maar zeker ook heel Set Up bijzonder trots op is kun je vinden

op onze facebookpagina via de website.

 

Op 26 april “Koningsdag” is hij door Fanfare Eendracht uit Meerlo nogmaals in het zonnetje gezet. En was er een mooie speech van Noud Janssen. Voor een impressie zie de fotogalerij van Fanfare Eendracht.

 

Namens alle leden van VC Set Up van

harte gefeliciteerd met deze koninklijke onderscheiding.