< Vierkamp dames 1
18.08.2014 20:38 Leeftijd: 4 yrs
Categorie: Nieuws

Volleyen bij de Heren recreanten....

Vroeger gevolleybald en zou je wel weer eens willen kijken of je het nog kunt of gewoon een keer kijken hoe leuk het is om te volleyballen en het te komen leren?


Kom dan eens kijken bij Volleybalclub Set Up uit Meerlo. Bij de Heren Recreanten hebben we ruime mogelijkheden om lekker mee te komen trainen en competitie te spelen. Heb je vroeger 3e/4e klasse gespeeld of hoger, dan kun je kijken of er bij Heren Recreanten 1 een mooie sportieve na-carrière ligt te wachten, heb je nooit gespeeld of wil je graag rustig beginnen heeft ook het 2e recreantenteam ongetwijfeld een plaats voor je vrij. Ook als je liever eerst alleen lekker wilt komen trainen is er vanzelfsprekend plaats. De trainingen zijn op woensdagavond (Recreanten 1 vanaf 20.30 uur of op donderdagavond (Recreanten 2) vanaf 19.00 uur. Trainingen en wedstrijden vinden plaats in Sporthal ’t Brugeind te Meerlo.

We zijn redelijk fanatiek aangaande het volleybal, maar slaan de gezelligheid zeker niet over. Bij de heren recreanten wordt elke gelegenheid aangegrepen om een feestje te bouwen, er zijn dus ook regelmatig BBQ's, kroegentochten, midwinteractiviteiten, mix-toernooien, pokeravonden, wandeltochten en nog veel meer.

Dus, wil je volleyballen en eventueel ook wat gezelligheid, meld je dan nu aan bij Joris Berk (berkeboom@ziggo.nl) of Gerard Voesten (gerard@voesten.eu) of telefonisch op 06-20263779, om eens te komen kijken en vrijblijvend mee te komen trainen op een van de twee trainingsavonden.