< Start competitie 2014-2015
24.09.2014 22:35 Leeftijd: 4 yrs
Categorie: Nieuws

VC Set Up Dames heeft duidelijke doelstelling


Voor de meeste volleybalteams is de Nevobo-competitie afgelopen zaterdag weer begonnen. Zo ook voor bijna alle teams van VC Set Up uit Meerlo. Na een lange zomerstop zijn alle teams 4 weken geleden begonnen aan de voorbereiding van het reeds gestarte seizoen.

Ondanks de zomervakantie hebben o.a. bestuur, jeugd- en technische commissie zeker niet stil gezeten aangezien er weer een overweldigend aantal niveau-jeugdvolleyballertjes zich hebben aangemeld om deel uit te gaan maken van de hoog aangeschreven jeugdopleiding onder leiding van Angelique Willems.

Een hele klus om alles organisatorisch geregeld en sluitend te krijgen, maar het lijkt erop dat dit ook gaat lukken.

Dit jaar zal het hoogte meisjes jeugdteam uitkomen in de A-hoofdklasse en dit zal een mooie uitdaging worden voor de aankomende talenten.

Binnen de seniorenafdeling is er vrijwel niets veranderd op een aantal personele verschuivingen na. Zo gaat het vorig jaar naar de 2e klasse gedegradeerde dames 1 met 8 meiden van start. Vanwege een blessure van Imke Friesen zal Melanie Deenen dit team uithelpen. De degradatie was een flinke tegenvaller, echter is de technische commissie ervan overtuigd dat met het aanwezige talent in het team, een hoge klassering een duidelijk doel moet zijn voor dit seizoen. Dames 1 begint vrijdag 26 september met een verplaatste uitwedstrijd naar buur Meterik dames 2 om de dag erna in eigen huis, sporthal ’t Brugeind tegen Shock ’82 dames 2 het seizoen met een goed gevoel te starten.

 

VC Set Up is een bloeiende vereniging en dat blijkt ook wel weer dat uit de gehele regio leden zich binden aan deze club. Set Up leeft en dit willen we gaan versterken door goede resultaten neer te gaan zetten. Zowel sportief als organisatorisch!