< VC Set Up Dames heeft duidelijke doelstelling
12.10.2014 20:08 Leeftijd: 4 yrs
Categorie: Nieuws

in memoriam

Marc Kleeven


Ter nagedachtenis aan Marc.

Met het overlijden van Marc verliezen we niet alleen een teamlid van heren recreanten 1 maar bovenal een vriend.
Bijna 8 jaargeleden kwam Marc ons team versterken. Helaas konden we maar 2 jaar van zijn volleybalkwaliteiten genieten omdat een levensbedreigende ziekte zich plotsklaps openbaarde.
Gedurende de periode van zijn ziekte bleef hij, waar mogelijk, heel betrokken bij het wel en wee van heren recreanten 1. Hij bezocht geregeld een training, de wedstrijden, het pilsje drinken erna of was chauffeur bij de uitwedstrijden.
Marc moest de afgelopen jaren de nodige tegenslagen verwerken maar hij bleef optimistisch en geloven in zijn genezing. Ondanks zijn positieve instelling heeft dat helaas niet zo mogen zijn. Toen Marc de definitieve onheilstijding te horen had gekregen, heeft hij bewust afscheid genomen van alles wat hem dierbaar was. Hoewel hem dit uiteraard zwaar viel gaf hij te kennen dit heel waardevol te vinden.
Wij hebben als heren vrienden van heren recreanten 1 grote bewondering voor de manier waarop Marc omging met zijn ziekte en hoe hij zijn laatste levensfase wist in te vullen.

de Heren Vrienden van heren recreanten 1:
Henri, Henk B., Joris, Koos, Mark, Henk J., Robbert; Jo, Thuur en Roland.

Naast betrokken lid van Heren recreanten 1 was Marc ook als verenigingslid waar mogelijk betrokkenen en actief bij onze vereniging. Als trotse vader volgde hij tot het laatst zijn dochter Ylva bij de trainingen en wedstrijden van de Dames senioren.

Wij wensen Marly, Ylva, Aron en Jelle heel veel sterkte.

Namens bestuur en leden van VC Set Up