< Onze jeugdspelers hebben nieuwe tenues
04.01.2016 20:14 Leeftijd: 2 yrs
Categorie: Nieuws

Nieuwjaarswens 2016


Beste leden,

2015 was een succesvol sportief jaar voor VC Set Up. Er waren veel kampioenen en die hebben we in april dan ook gehuldigd. Rondom onze kernactiviteit – volleybal -  is er veel inzet van vrijwilligers in onze club. Grote dank hiervoor! Ook buiten het volleybal staan veel vrijwilligers klaar om activiteiten te organiseren en te ondersteunen, die ook in 2015 weer succesvol waren. Ook hiervoor onze grote dank.

In oktober 2015 kregen onze jeugdspelers nieuwe tenues, mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsoren Salarispoint, Vitelia en Summa. Met dank aan de Jeugdcommissie (en met name Astrid Wijnbergen en Marian van Elst) voor het vele werk dat hiervoor is verzet.

Onze sponsoren spelen ook een belangrijke rol in de financiële huishouding van onze club. Wij zijn hen daarvoor dankbaar.

We kijken met gepaste trots vooruit op 2016: ons jubileumjaar. We bestaan 50 jaar!

We zullen dit met ons allen vieren op verschillende momenten.

Een vooruitblik:

Op 14 mei organiseren wij de bekerfinales van Nevobo in de sporthal. Een groots gebeuren waarbij veel teams en een grote schare toeschouwers worden verwacht.

Op 4 juni is er een grote feestavond in een tent bij het Beachvolleybalveld. Er zal – naast een officieel gedeelte - een liveband optreden waarbij we ons zeker zullen vermaken.

In september organiseren we een clinic voor onze jeugd. De precieze datum en invulling is nog niet helemaal vastgesteld, maar het wordt vast een groots spektakel.

Daarnaast zijn er onze bestaande activiteiten, die aandacht zullen besteden aan ons jubileum: de potgrondactie; carnaval voor de jeugd; dauwtrappen op eerste pinksterdag; het beachvolleybaltoernooi en het jeugdkamp.

Het belooft dus een mooi jaar te worden, waarbij de steun van vrijwilligers weer cruciaal zal zijn.

Met zijn allen gaat het vast lukken om dit jubileumjaar tot een groot succes te maken.

Ik wens jullie daarbij en jullie geliefden om je heen een prachtig en sportief 2016 toe.

Het bestuur:

Marcel de Groot;
Roel de Lange;
Jo Pauwels.