< Wandelen pinksterzondag 15 mei 2016
22.05.2016 21:06 Leeftijd: 2 yrs
Categorie: Nieuws

Jubileumfeest van VC Set Up in zomerse sferen


Beachparty en beachvolleybaltoernooien

Jubileumfeest van VC Set Up in zomerse sferen

 

Volleybalvereniging Set Up uit Meerlo werd een halve eeuw geleden opgericht. Dat feit wordt de komende weken groots gevierd met een jubileum beachparty en een jubileumtintje bij de drie jaarlijkse beachvolleybaltoernooien. Eerder werden al met succes de bekerfinales van Nevobo door Set Up Meerlo georganiseerd in het kader van dit gouden jubileum.

 

Op zaterdag 4 juni wordt het jubileum gevierd op het permanente beachvolleybalterrein bij camping ‘t Karrewiel aan de Peschweg te Meerlo.  Een feest in Beach sferen met limbo dansen, kampvuur, cocktails en muziek van de feestband De Puppies uit Leunen.

Vanaf 20.00 uur is de ontvangst van leden, oud-leden en ouders van jeugdleden en mensen die zich betrokken voelen bij de volleybalclub. Aansluitend wordt om 20.30 uur door sport-wethouder Ger van Rensch van Horst aan de Maas de grote jubileumfoto onthuld waarop bijna alle 280 leden staan. Tussen het feesten door is er gelegenheid om een doorlopende foto-presentatie van een halve eeuw Set Up te bekijken. Een historie die 50 jaar geleden begon met de oprichting van Set Up door enkele Swolgense vrienden en die uitgroeide tot een niet meer weg te denken sportvereniging in de vroegere gemeente Meerlo-Wanssum thans Horst aan de Maas. Duizenden jongens en meisjes hebben de afgelopen jaren deze sport bedreven. In de jaren tachtig en negentig speelden zowel het damesteam als het herenteam van Set Up zelfs in de 3e divisie. Volgens voorzitter Marcel de Groot van Set Up vormen de leden van zijn club een grote sportfamilie. “Onze vereniging is springlevend dankzij de vele vrijwilligers die alle teams begeleiden en ouders die hand en spandiensten verrichten”, aldus De Groot.

Alle 40 teams van Set Up hebben van de feest-commissie een tegel gekregen van 30 bij 30 cm met de vraag daarop iets specifieks van hun team te vermelden in woord, tekening of foto. Al deze tegels vormen straks een groots mozaïek dat een plek krijgt in ’t Tumpke bij de sporthal van Meerlo. Er is een mogelijkheid om op het feestterrein te overnachten zodat de feestelingen daags daarna, zondag 5 juni, kunnen meedoen aan het grote open beachvolleybaltoernooi voor families, vriendenclubs en buurten. Een week later op vrijdag 10 juni vindt het traditionele bedrijven beachvolleybal plaats en zondag 12 juni het jeugd beachtoernooi. De jeugd die zaterdag al komt kan op het terrein overnachten zodat ze er ’s morgens op tijd bij zijn. Aanmeldingen voor de drie toernooien is nog mogelijk via de website van Set Up: www.beachvolleybal.vcsetup.nl 

 

Nadere informatie bij: Hans Vestjens, voorzitter jubileumwerkgroep, tel. 06-46423562.