< Algemene Leden Vergadering
22.04.2012 22:35 Leeftijd: 6 yrs
Categorie: Nieuws

Dames recreanten 3 Kampioen!


De laatste wedstrijd tegen Civitas stond afgelopen donderdag op het programma. Een geduchte tegenstander, ruime selectie en veel power tijdens het inspelen. Dames 3 liet zich echter geen moment imponeren, dames 3 kent de eigen kwaliteiten en bulkt van het zelfvertrouwen.

We waren meer onder de indruk van de steeds voller en rumoeriger wordende tribune die uiteindelijk nagenoeg vol liep. De Vrienden en familie van dames 3 waren er, alle overige dames recreanten teams, Mandy en Henk met grote trommen, alsook vele overige supporters.

De trommen, overige toeters en ratelaars, vlaggetjes, Hoppa kampioenen van Harry Beurskens brachten dames 3 in een flow en de dames van Civitas in een dip.

En zo gebeurde het dat dames 3 een fantastische wedstrijd speelde in een fantastische ambiance en vlot met de stand 4-0 de wedstrijd won.

En daarna was het voor de kampioenen, samen met vele supporters, feest in het Tumpke.

Dank aan iedereen die afgelopen donderdag aanwezig was in de sporthal, de support was gigantisch, puur genieten.

Met vertrouwen werken we toe naar het nieuwe seizoen voor weer veel mooie wedstrijden.

De trotse trainer/coach.

 

 

Uitslag wedstrijd donderdag 19 april:

Set Up 3 – Civitas 4                                      4-0

Na een jaar van hard en goed trainen en wedstrijden met een bijzondere opstelling, waarbij 5 aanvallers in het veld het de tegenstanders heel lastig hebben gemaakt, werden we KAMPIOEN!

 

Waar wij met snelheid soms te kort schieten, werd dat duidelijk door slimheid gecompenseerd.

Mede dankzij onze trouwe supportersclub, die ons vanaf de 1ste training geweldig en trouw ondersteunden, hebben we dit bereikt.

Onze trainer/coach Hans Vestjens wist ons veel te leren en van alle kanten te stimuleren, motiveren en waarderen, met dit kampioenschap als prachtig resultaat!

We hebben dit 3 dagen lang gevierd met als slot een eretocht door Meerlo naar de feestavond in ‘t Tumpke op een “platte” wagen, voortgetrokken door onze supportersclub. Mannen en Karin: bedankt hiervoor!

Een dankjewel aan de invallers, dank aan alle supporters tijdens onze kampioenswedstrijd en dank voor alle felicitaties en lieve en leuke attenties.

We zien uit naar het nieuwe seizoen en zijn zeer benieuwd waarmee onze trainer/coach ons het volgend jaar gaat verrassen.

Dames Recreanten 3: Liesbeth, Ans, May, Mirjam, Truus, Truus, Annemie en Maria.

Groetjes, Annemie