< Zaterdag 19 maart
07.05.2016 10:10 Leeftijd: 2 yrs
Categorie: Nieuws

Wandelen pinksterzondag 15 mei 2016

een mooie wandeling in eigen omgeving...


Alweer de 15e wandeling die dit jaar in het teken staat van het 50 jarig jubileum van Set Up.

Dit jubileumjaar vertrekken we in Meerlo, lopen door de bossen van Tienray en Swolgen naar het Broekhuizerbroek. Daar sluiten de wandelaars die geen 20 km willen lopen aan om over de Tienraijsche en Swolgender heide via de prachtig ontwikkelde “oude maasarm” tussen Broekhuizenvorst en Blitterswijck naar Meerlo te lopen. Welke afstanden?

-       20 km met als start 07.00 uur;

-       12,5 km met als start 08.30 uur;

-       6 km met als start 10 uur;

Anders dan anders i.v.m. jubileum.

Dit jaar kiezen we voor een korte pauze met koffie en vlaai na ongeveer 14 km en eindigen we in Meerlo na 20 km met de inmiddels fameuze picknick. Op een, ook dit jaar weer, hele mooie picknicklocatie zijn we welkom om te genieten van een welverdiend hapje en drankje. Voor een muzikale omlijsting is gezorgd en dus zijn alle ingrediënten aanwezig om naar believen nog gezellig na te praten en natuurlijk ook een jubileumtoast uit te brengen.

Dus iedereen kiest zijn eigen eindtijd voor deze jubileumwandeling.
Doe mee en meld je nu aan!!
Meld je dan nu per e-mail hans.vestjens@ziggo.nl. even aan met duidelijke vermelding naam, aantal deelnemers en de te lopen afstand.  Daarmee beschikken we dan over jullie actuele e-mailadressen die we voor aanvullende berichtgeving kunnen gebruiken.
Ken je iemand die het ook leuk vindt om mee te wandelen stuur dit berichtje dan gerust even door. We kijken uit naar jullie aanmelding en garanderen jullie weer een fantastische wandeling.

Met een sportieve wandelgroet, mede namens de jubilerende volleybalclub Set Up,

 

Jan Roubroeks en Hans Vestjens