< Jeugd Set Up neemt deel aan selectietrainingen Jong Oranje
04.01.2015 20:39 Leeftijd: 3 yrs
Categorie: Nieuws

Verslag Kerst-mixtoernooi


Een toernooi met 50 deelnemers, waarvan de oudste 72 (Tiny Coenders) en de jongste 13 (Sil Crins) was. Verdeeld over een prestatieve (3 teams) en een recreatieve (5 teams) groep.

De reacties van de deelnemers na het toernooi:

Leuk, maar wel rooie armen (ze hadden al een jaar niet meer gevolleybald), gezellig, spannend, goed georganiseerd, een goede datum, een goede mix van jong en oud, in het begin even aftasten en daarna genieten, leuk gemixte teams, hilarisch, echt leuk, heel erg leuk. H1 had moeite met het positiespel, zitten zoals ze zelf zeggen vastgeroest. Dames namen trekjes over van de heren door ok met de voet de bal te spelen.

Terwijl de prestatieve groep nog een wedstrijd moest spelen, werd er door de recreatieve groep (die al klaar waren) ook nog volop gevolleybald.

Daarna kwam iedereen nog in het Tumpke voor koffie/thee (Brugeind) met een stukje vlaai of een wafel (van Sjaak), daarna nog een drankje en wat hapjes (Brugeind/organisatie). Zeker niet te vergeten een mooie speech van onze voorzitter met een toast op het nieuwe jaar 2015.

De uitslag was als volgt:

Recreatief                   Prestatief

1.      Team 5                  1. Team 3

2.      Team 3                  2. Team 2

3.      Team 1                  3. Team 1

4.      Team 2

5.      Team 4

Alle deelnemers heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.

Annie, Karin, Truus en Wilma.